Kriittisen sairauden kattamiseksi?

Tunnetaan myös vakavan sairauden vakuutus vakavan sairauden kansi on eräänlainen vakuutus, joka suojaa vakuutetut, jos jonkinlainen katastrofaalinen terveydenhuollon ongelma. Perusajatuksena tässä tyyppinen of kattavuus on tarjota maksaminen kertamaksuna politiikan haltijan olisi hänet tai hän voida diagnosoitu sairaus joka on yksilöity ehdoissa vakuutussopimuksen. Tämäntyyppiset vakuutus toteutetaan usein yhdessä erilaisia ​​sairausvakuutuksen että tuki kattaa kulut mukana pitkän aikavälin hoidon edellytykset, kuten syövän, pysyvän vamman seurauksena aivohalvaus tai sydänkohtaus, multippeliskleroosi ja muut äärimmäisen heikentävä terveyttä.

On tärkeää huomata, että vakavan sairauden kansi ei yleensä luokitella sairausvakuutus. Vuonna Useimmissa kansakunnat, tämä tyyppinen of vakuutuksen pidetään tavallisesti muotoa henkivakuutus. Tämä johtuu siitä terveyttä olosuhteet jotka on katettu vuonna ehdoissa kattavuuden pidetään kriittisiä, tarkoittaa että potentiaalia parantamistarkoitukseen tai toipumassa tahansa of terveyteen kattamiin kysymyksiin on erittäin epätodennäköistä. Useimmat politiikat tämäntyyppisiä ovat hyvin spesifisiä in osalta ehtoja jotka on katettu. Esimerkiksi, määräykset usein mainita erikseen tietyntyyppiset syövän pikemmin kuin viittaamalla ainoastaan ​​syöpään in yleisesti.

Maksuehdot Kriittisen sairauden kannessa ovat normaalisti rakennettu tekemään yhteen kertakorvausta. Tämä maksu on tarjouskilpailu heti pätevä terveydenhuollon ammattilainen vahvistanut diagnoosin ainakin yhden terveydenhuollon mainittuja asioita toimintaohjeita. Joissakin tapauksissa, vakuutus tarjoaja voi vaatia, että erikoislääkärin muu kuin tavallista terveydenhuollon tiimin of vakuutuksenottajan sallia tutkia potilaalle sekä tarjoavat kolmekymmentä puolueen diagnoosi ennen hyväksymistä vaatimusta.

Kriittinen sairaus kantta ei ole tarkoitus olla pitkäaikainen lähde kattaa sairaanhoitokulut. Tyypillisesti vakuutettuun järjestää myös jonkinlaisen sairausvakuutuksen kattavuus, joka auttaa näiden meneillään kuluihin. Kriittiset sairauden kattamiseksi voi olla erittäin tehokas tarjottaessa lähteenä taloudellisten resurssien joka auttaa kattamiseen kuluja eivät kata sairausvakuutuksen, kuten omavastuuosuudet for sairaalassaoloaikaa, toiminnot, ja lääkitys. Vastaanotetulla rahalla kriittisen sairauden kattamiseksi suunnitelmaan voi myös auttaa tappion tasaamiseksi tulojen että usein ilmetä, kun yksilöllä on pysyä ulos of työtä for laajennetun ajanjakson aikaa osallistuakseen siellä hoitoja for mitä terveydelle ongelma on löydetty.

Mikä Is Private Income?
Mitä Konsernitilinpäätös?
Mitkä ovat parhaat liittovaltion kiinnelainoja?
Mikä Waterfall Concept?
Mikä Confederate dollari?
Miten käsitellä College luottokorttiluottojen?
Mikä on monialakonserni Equity Fund?
Miten Bad Credit Cash Advance?
Miten saada lainaa jälkeen takaisinotto?
Mikä on tosiasiallinen edunsaaja?
Mikä Konkurssi kuulemistilaisuus?

Leave a Reply